Esquinçadores


ESQUINÇADORES és una primera edició de microvinificacions especials que aniran sortint amb el temps, dedicades tant al món del paper com al Molí Parellada, l’edifici que ens ha acollit com a celler.

Aquest vi és un homenatge a totes les dones que esquinçaven els draps de cotó, lli o sisal en el molins paperers. Mares, germanes, veïnes de Torrelavit, treballadores que s’hi deixaren la pell i es mereixen tot el nostre respecte i reconeixement.

L'homenatge

Esquinçadores és un homenatge a les dones que esquinçaven els draps de cotó, lli o sisal en el molins paperers.Esquinçadores

Vi blanc ecològic monovarietal

Vi blanc ecològic monovarietal, 100% Sauvignon Blanc de la D.O. Penedès, amb criança oxidativa de 6 mesos en barrica nova de castanyer en les seves lies utilitzant la tècnica del battonage i 6 mesos més de criança reductiva en ampolla. Vi d’autor, embotellat sense filtrar i amb una producció limitada a 320 ampolles..

Té un aspecte groc intens i brillant, amb aromes equilibrats de fruita blanca, tocs herbacis i torrats producte de la criança. Bona acidesa.

Vi elegant, ideal per acompanyar marisc fresc i peix, així com carns blanques.